Αρνάκι με χυλοπίτες

Κοινοποίηση:

image
0.00
Βασισμένη σε 0 Κριτικές

5

0.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Κοινοποίηση Αρνάκι με χυλοπίτες

Σχετικά για Αρνάκι με χυλοπίτες

Kόβουμε το κρέας σε κύβους και το σοτάρουμε σε καυτό λάδι. Μόλις ροδίσει προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκορδάκι,την πιπεριά και το καρότο, όλα κομμένα σε μικρά κομμάτια. Μετά από 2 λεπτά βάζουμε 1 φλιτζάνι νερό και μόλις βράσει αφαιρούμε με τρυπητή κουτάλα τον αφρό που σχηματίζεται. Αφήνουμε το κρέας να βράσει περίπου για 1 ώρα. Όταν μισοψηθεί, ρίχνουμε τις ντομάτες τριμμένες και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τις χυλοπίτες και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 20 περίπου λεπτά ακόμα, μέχρι να δέσει η κόκκινη σάλτσα, να ψηθούν οι χυλοπίτες και να μαλακώσει το κρέας. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό και πασπαλισμένο με το τριμμένο τυρί.

Ετικέτες (Tags)
κρητικές συνταγές , χανιώτικες συνταγές , χυλόπιτες , αρνάκι
Περισσότερες πληροφορίες
Κρέας : 1 κιλό αρνάκι
Σκόρδο : ½ σκελίδα σκόρδο
Πιπεριά : 1 πιπεριά
Ντομάτες : 2 μέτριες ντομάτες
Τυρί : ½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί
Κρεμύδι : 1 κρεμμύδι
Ελαιόλαδο : 4 κουταλιές λάδι
Καρότο : 1 καρότο
Χυλόπιτες : ½ κιλό χυλοπίτες
Αλάτι, πιπέρι : Αλάτι, πιπέρι

Χρειάζεται να κάνεις Είσοδος πριν υποβάλεις την κριτική σου.

Δεν υπάρχει ακόμη κριτική